Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Belgegeçer : (282) 727-4851
WEB https://cerkezkoynfkio.meb.k12.tr
Adres : KIZILPINAR GÜLTEPE MAH. 140 SK. NO: 1/1 ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
VİZYON : Eğitimde değişen ve gelişen çağdaş yaklaşımlarla, eğitim anlayışındaki gelişmeleri takip ve sürekli öğrenmeyi ilke edinmiş bir kurum olarak, her alanda kendine güvenen ve daima kendini geliştiren şahsiyetli bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Çağın gereklerine ve toplumun ihtiyaçlarına uygun olarak, çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş; * Hayatı boyunca sürekli öğrenen, * Öğrendiklerini çevresiyle paylaşan, * İnsanları ayırt etmeksizin seven, * Bilimi seven ve sorgulayan, * Teknolojik yeniliklere açık ve teknolojiyi kullanabilen, Evrensel düşünceye sahip öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak, akademik ve profesyonel hayat için örnek bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğrenci :1949
Kütüphane Kitap Sayısı :2053
Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili eğitim öğretim yapılmaktadır.
Saatler : Sabahçı Grup:07.50-12.40 Öğlenci Grup:13.00-17.50
Servis : Okulumuzda öğrenci servisi bulunmamaktadır.
Ulaşım : Ulaşım Çerkezköy-Kızılpınar minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kızılpınar Gültepe Mahallesi 140. Sokak No:1/1 ÇERKEZKÖY/TEKİRDAĞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Tekirdağ il merkezine 70 km uzaklığında ve Çerkezköy İlçe merkezine 4,5 km uzaklığındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :